ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ- ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

 

Αγαπητοί γονείς

Με το παρόν σημείωμα θέλουμε να σας ενημερώσουμε για μερικά βασικά θέματα που θα βοηθήσουν στην ομαλή έναρξη της αθλητικής χρονιάς, στην καλύτερη ένταξη των αθλητών στις δραστηριότητες του τμήματος, και γενικότερα στην μεταξύ μας συνεργασία μας. Επίσης σας παραθέτουμε και δυο λόγια για το σωματείο μας και τον τρόπο λειτουργίας του.

Ο σύλλογος μας:

ΤΟ Α.Σ. « Ο ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ» είναι ένα μη κερδοσκοπικό ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο και βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που αποτελείται από γονείς αθλητών και αθλητριών, παλιούς αθλητές και ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Είναι όλοι τους εθελοντές που αφιερώνουν χρόνο, κόπο και χρήματα για την όσο το δυνατόν εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

Αθλητής/τρια

Κάθε αθλητής ή αθλήτρια για να ολοκληρώσει την εγγραφή του/της στο σύλλογο, πρέπει να προσκομίσει συμπληρωμένη 1. την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το γονέα ή κηδεμόνα. 2. την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ με επικολλημένη τη φωτογραφία και σφραγίδα πάνω σε αυτή καθώς και στο κάτω μέρος του δελτίου, από ιατρό καρδιολόγο ή ιατρούς κατέχοντες ειδική πιστοποίηση για αθλητισμό.

 Για τους αθλητές/τριες από 8-9 ετών και άνω που θέλουν να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες, η Ε.Ο.Κ. εκδίδει δελτίο αθλητικής ιδιότητας.
Για την έκδοση του δελτίου χρειάζονται:

1) ένα έντυπο που θα παραλάβετε από τον σύλλογο (κόστους 25,00€) 2) ένα πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα και 3) δύο (2) φωτογραφίες.

 Οι προπονήσεις ξεκινούν συνήθως από τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Μάιο, Ιούνιο ή Ιούλιο ( τέλος της αγωνιστικής περιόδου) και το πρόγραμμα καταρτίζεται από τον προπονητή σε συνεργασία με τους γονείς των αθλητών.

Σε περίπτωση αλλαγής της ώρας ή αναβολής της προπόνησης οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

1) με ενημέρωση μέσω mail ή/και ανάρτηση ανακοίνωσης στο site ή την ιστοσελίδα του facebook)

2) με προφορική ή τηλεφωνική ενημέρωση από τους προπονητές ή to Δ.Σ

 Οι μικροί αθλητές/τριες πρέπει να παραδίδονται στον προπονητή και να παραλαμβάνονται από τον προπονητή στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου.

Οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στον αγωνιστικό χώρογια την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών. Ο προπονητής δεν φέρει καμία ευθύνη για την επίβλεψη των παιδιών μετά το τέλος της προπόνησης τους. Σε περίπτωση καθυστέρησης παραλαβής τους, παρακαλούμε να ειδοποιείται ο προπονητής και το Δ.Σ.

 Το έργο των προπονητών είναι η προπόνηση και η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών, καμία διοικητική ή άλλη ευθύνη δεν έχουν και κρίνονται μόνο από τη διοίκηση. Η σύνθεση των αγωνιστικών ομάδων και των αποστολών σε οποιονδήποτε αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη των προπονητών.
Η διοίκηση και οποιοσδήποτε άλλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Υποδείξεις ή εκδήλωση παραπόνων στους προπονητές απαγορεύεται αυστηρά. Για οποιοδήποτε

θέμα προκύψει, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται ΜΟΝΟ στον υπεύθυνο/νους του τμήματος, ο οποίος ενημερώνει το ΔΣ.

 Οικονομική Ενίσχυση

Η οικονομική ενίσχυση για τους καταστατικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς του σωματείου προς τον σύλλογο καταβάλλεται ως εξής: Με την αίτηση εγγραφής 0,00€ ευρώ.

Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης είναι μηνιαίο και καταβάλλεται στις αρχές κάθε μήνα. (12,00€ / μήνα)

Εάν υπάρχει και δεύτερο παιδί ή το παιδί συμμετέχει και σε προπόνηση άλλου τμήματος (π.χ Στίβο) τότε πληρώνει 10,00 / μήνα.

Για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, και την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων του συλλόγου, είναι απαραίτητο:
Οι καταβολές των οικονομικών ενισχύσεων να γίνονται στις αρχές κάθε μήνα και όχι αργότερα από τις 15 εκάστου μήνα.

Δεν γίνεται επιστροφή οικονομικής ενίσχυσης σε περίπτωση επανειλημμένων απουσιών του/της αθλητή/τριας, πέρα από εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις.

Σε περίπτωση μακρόχρονης απουσίας ή σε περίπτωση που ο αθλητής διακόψει την παρακολούθηση των προπονήσεων , παρακαλούμε να έρθετε άμεσα σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του τμήματος ή το Δ.Σ.

Οι πληρωμές των οικονομικών ενισχύσεων μπορούν να γίνονται στους παρακάτω, προσκομίζοντας την καρτέλα πληρωμής προκειμένου να υπογραφεί από αυτόν που θα εισπράξει το ποσό:

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) τηλ. 6936065232 Ή ΛΕΚΚΑ ΒΙΟΛΕΤΑ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (6977358963)

ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) τηλ. 6974352103

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) τηλ. 6944505675

(κάθε εξάμηνο ή κάθε έτος, θα κόβεται και μία συνολική απόδειξη είσπραξης)

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ : ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ τηλ. 6944505675

Τηλέφωνο και e-mail στην αίτηση εγγραφής είναι απαραίτητα για καλύτερη, ταχύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σας καθώς επίσης να ελέγχετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας ακόμη και τα spam για τυχόν ανακοινώσεις από την γραμματεία μας.

Στοιχεία επικοινωνίας Δ.Σ: ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6974352103

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) 6944505675

@ac.vatikiotis του FACEBOOK e-mail: info@vatikiotis-ac.gr και δικτυακός τόπος : www.vatikiotis-ac.gr

Η αίτηση εγγραφής αθλητή /τριας ή αθλουμένου στο σωματείο συνεπάγεται πλήρη γνώση και αποδοχή των διατάξεων του Εσωτερικού Κανονισμού του Α.Σ. « Ο ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ» και του παρόντος κανονισμού λειτουργίας του τμήματος.

 

Εκτυπώστε τον κανονισμό από εδώ: