ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ     : Ο Δημήτρης Μαραβέλιας, είναι ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του “Βατικιώτη”. Κατάγεται από την Ελίκα Λακωνίας και διαμένει μόνιμα στην Νεάπολη. Έχει αγωνιστεί ως καλαθοσφαιριστής στον Λακωνικό Σπάρτης από το 1984 έως το 1988, και ως αθλητής στίβου, στο αγώνισμα της σφύρας, στον Σπαρτιατικό από το 1987 έως το 1989. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Α.Ο. Ελίκας από το 1988 έως το 1991. Εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ο Ανδρέας Σαραντίτης, είναι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου. Κατάγεται από την Νεάπολη, όπου και διαμένει μόνιμα. Έχει αγωνιστεί ως καλαθοσφαιριστής στον Βοία Νεάπολης στις αρχές τις δεκαετίας του 90, και ως ποδοσφαιριστής στον Α.Ο.Φ. Πορφύρα Πειραιώς από το 1993 έως το 2005. Έχει διατελέσει διαιτητής πετοσφαίρισης στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά από το 2004 έως το 2007. Εργάζεται ως ιατρός Ε.Σ.Υ., είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Η Ειρήνη Δάνη, είναι η γραμματέας του συλλόγου. Κατάγεται από το Λάχι Λακωνίας, και διαμένει μόνιμα στην Νεάπολη. Υπήρξε κολυμβήτρια του Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ από το 1984 έως το 1993 και στην συνέχεια του Γ.Σ. Πανιωνίου από το 1994 έως το 1997. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  της Αθήνας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

ΤΑΜΙΑΣ: Ο Ιωάννης Λιβανός, είναι ο ταμίας του σωματείου. Κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο Λακωνίας και διαμένει μόνιμα στην Νεάπολη. Ως καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Κάστρου Μονεμβασιάς. Υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΜΕΛΟΣ: Ο Αντώνης Δριτσάκης είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου. Κατάγεται από την Ελίκα, όπου και διαμένει μόνιμα. Διετέλεσε παράγοντας και γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Α.Ε. Περάματος από το 2001 έως το 2009, και πρόεδρος του Α.Ο. Ελίκας από το 2010 έως το 2013. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λακωνίας και πιστοποιημένος παρατηρητής διαιτησίας της Ε.Π.Ο. Είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

1. Παναγάκος Σπυρίδων

2. Κατσούλη Παναγιώτα

 

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Λιβανού Λυγερή                  ως Πρόεδρος

2. Πετράκης Γεώργιος            ως Μέλος

3. Γεωργουδής Ιωάννης          ως Μέλος

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Μαρκουλής Γεώργιος

2. Μιχαλέτος Άγγελος